Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Best Jarpiesa 2022 Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Baterie auto Starline Premium 12V 74Ah 680A
390 lei
Brand
Starline
Cod produs
S BA SL 74P
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Baterie auto Starline Premium 12V 74Ah 680A

Baterii auto

Bateriile auto Starline acopera cele mai utilizate baterii capacitative, de la 35 Ah pana la 225 Ah, atat pentru autoturisme, cat si pentru autoutilitare. Avand in vedere utilizarea tehnologiei inovative de calciu (Ca/Ca), dispun de o auto-descarcare mica iar exploatarea acestora este absolut lipsita de intretinere si ecologica. In cursul fabricatiei acestora se utilizeaza cele mai noi procedee tehnologice care le garanteaza o putere si fiabilitate mare.

Caracteristica

Durata de utilizare lunga. Putere de pornire mare in permanenta. Model fara necesitate de intretinere. Auto-descarcare minima. 3 ani de garantie.

Marca Starline opereaza pe piata europeana deja din anul 1999. La ora actuala are reprezentante in 19 tari ale Europei si este distribuita si in alte tari. Strategia marcii este oferirea unor produse de inalta calitate la preturi avantajoase.

Marca Starline dispune de 40 000 articole de piese de schimb aflate pe stoc, echipamente si scule pentru garaj care, gratie unei logistici avansate, ajung la clientii nostri de cateva ori pe zi.

Productia este asigurata de catre furnizori renumiti nu numai din Europa, ci si de peste ocean, care au o experienta bogata cu produsele selectate. Popularitatea acestei marci este in continua crestere, dupa cum rezulta din cele 10 milioane de piese vandute anual.

La ora actuala, marca Starline cu prinde 50 de grupe de sortimente care acopera peste 90 % piese de schimb pentru autoturisme. Marca Starline ofera si piese de schimb pentru motociclete si autocamioane.
Din Gura in Gura